top of page

Historien om Riders Skirt 

Som tidligere indehaver af 3 specialbutikker (SKOT) indenfor detailbranchen, har jeg (Lisbeth Agri) en stor viden og ekspertise inden for overtøj mm.
 
Denne viden udnyttede jeg, da jeg efter et langt og vådt efterår i 2014 var træt og ked af at hænge en våd (nyindkøbt) sadel op i min stald efter endt brug.
 
Efter lang søgen på nettet uden held, tænkte jeg, at jeg selv måtte designe det, som jeg havde brug for. - Og med mine kontakter indenfor detailbranchen var der ligesom banet en vej. Riders Skirt blev til og patenteret.
 
Navnet Riders Skirt by SKOT er til ære for min far som døde 28.marts 2014.
 
Riders Skirt er tiltænkt alle stævneryttere, turryttere eller hjemmeryttere som rider ude i alt slags vejr. Det er behagligt at have på, og flagre ikke op bagtil selvom det skulle blæse kraftigt. Se gerne instruktionsbillederne.

Som rytter kan du trygt købe her. Jeg svarer dig, så hurtigt jeg kan, og sender din pakke enten samme dag eller dagen efter.
Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail – en SMS med tak for din betaling samt en SMS med foto af GLS pakkelabel.
 
Hvis du har lyst til at sende mig et foto af dig og din hest med Riders Skirt på, vil jeg lægge det på facebook. (SMS på tlf.nr 29912826) Det er så skønt at se så forskellige min brugere er.

Hvis du som forhandler har lyst til at sælge mit produkt, er du meget velkommen til at kontakte mig.
 
Af hjertet tak fordi du tog dig tid til at læse min historie.
 
                                                                                                                  Lisbeth
bottom of page